Slik ber du om sletting
- Send e-post til privacy@done.ai fra adressen du logger inn med. Skriv «Slett konto i Done Control» og navnet på arbeidsgiveren din.
- Du kan også be lederen eller administratoren din om det samme. De kan fjerne tilgangen din med en gang.
- Vi bekrefter at du er deg, og svarer innen 30 dager.
Du trenger ikke ha appen installert for å be om sletting.
Dette slettes
- Innloggingen din og tilgangen til appen.
- Kontaktinformasjon, pårørende, tilgjengelighet og varsler.
- Meldinger og bilder du har sendt i appen.
Dette må arbeidsgiver beholde en periode
Arbeidsgiveren din er pålagt å oppbevare timer, personalliste og lønnsgrunnlag i 5 år etter utgangen av året du sluttet. Det følger av bokføringsloven og reglene om personalliste. Disse opplysningene kan derfor ikke slettes før fristen er ute, men ingen bruker dem til annet enn lovpålagt dokumentasjon.
Når fristen er ute, fjernes navn, fødselsnummer og alt annet som kan knyttes til deg automatisk. Timer og lønn beholdes da uten navn.
Slette bare deler av opplysningene
Du kan be om å få slettet enkelte opplysninger uten å slette kontoen, for eksempel pårørende, telefonnummer eller meldinger. Bruk samme adresse, og skriv hva det gjelder.